• CEMEX Iespēju fonds devītajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā atbalstījis deviņus projektus, kas veicina vides aizsardzību, izglītojot iedzīvotājus par atkritumu šķirošanu, kā arī projektus, kas vērsti uz iedzīvotāju izglītošanu par veselīgu dzīvesveidu, garīgu attīstību un rūpēm par dzīvniekiem ziemā. Tās tiks īstenotas laikā līdz nākamā gada aprīlim.
    Atbalstīti deviņi vides un izglītības projekti
  • CEMEX Iespēju fonds devītajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 20 pieteikumus no skolām un biedrībām vides aizsardzības, tālmācības un mūžizglītības sekmēšanai, kā arī organizāciju sadarbībai novados.
    Noslēdzies CEMEX Iespēju fonda devītais projektu konkurss
  • Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) un CEMEX aicina iedzīvotājus piedalīties Eiropas Putnu vērošanas dienās EuroBirdwatch 2010, kas Latvijā notiks šā gada 2. un 3. oktobrī. Putnu dienu ietvaros notiks bezmaksas putnu vērošanas ekskursijas un ikviens iedzīvotājs tiek laipni aicināts ziņot par pamanītiem putniem.
    LOB un CEMEX aicina uz Eiropas Putnu vērošanas dienām
  • CEMEX Iespēju fonds izsludina devīto atklāto projektu pieteikumu konkursu, kura prioritātes ir vides aizsardzība, tālmācības un mūžizglītības sekmēšana novados, kā arī pašvaldību un nevalstisko organizāciju sadarbības veicināšana. Projektiem kopā tiks piešķirti līdz 10 tūkstošiem latu.
    Aktualizē atkritumu šķirošanas nozīmi vides aizsardzībā
  • Rīt, 1. septembrī, ar sadraudzības spēli futbolā tiks atklātas Brocēnu vidusskolas renovētās un labiekārtotās sporta zāles ģērbtuves un dušas telpas.
    Solis ceļā uz labāko skolu Latvijā
  • CEMEX Iespēju fonds saņēmis gandrīz 10 tūkstošu latu atbalstu 7 ģeogrāfijas interešu klubiņu izveidošanai Saldus un Brocēnu novadu skolās. Līdz ar šī projekta īstenošanu reģiona skolās darbosies jau 14 moderni ģeogrāfijas interešu klubiņi.
    Saldus un Brocēni kļūst par jauno ģeogrāfu citadeli
    Jauns valdes priekšsēdētājs CEMEX Latvija
  • CEMEX Iespēju fondam izdevies piesaistīt finansējumu no Ziemeļu Ministru padomes, lai Latvijā realizētu projektu „Domā – zaļi, dzīvo zaļi”. Projekta ietvaros notiks Kurzemes jauno ģeogrāfu un biologu skolas nodarbības, tiks organizēta vides izglītības nometne bērniem „Sprīdītis”, izveidota Brocēnu apkārtnes meža karte, kā arī organizēts seminārs par bērnu vajadzībām pēc ārpustelpu aktivitātēm.
    Piesaista finansējumu projekta „Domā - zaļi, dzīvo - zaļi” realizēšanai Latvijā
  • „CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam” astotajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā atbalstījis projektus 10 000 latu apmērā, piešķirot finansējumu bezdarbnieku, senioru, jauno māmiņu un citu riska grupu datorapmācībām, projektus, kas paredz atbalstīt sociāli jutīgās grupas un veicināt veselīgu un aktīva dzīves veidu.
    CEMEX Iespēju fonds finansēs bezdarbnieku apmācības un aktīva dzīvesveida projektus
  • „CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam” astotajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 52 projektu pieteikumus. Konkursa prioritāte ir jauniešu un bez darba palikušo iedzīvotāju nodarbinātības veicināšana, kā arī lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespēju radīšana.
    CEMEX Iespēju fonds saņēmis 52 projektu pieteikumus
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |