• CEMEX Iespēju fonds saņēmis gandrīz 10 tūkstošu latu atbalstu 7 ģeogrāfijas interešu klubiņu izveidošanai Saldus un Brocēnu novadu skolās. Līdz ar šī projekta īstenošanu reģiona skolās darbosies jau 14 moderni ģeogrāfijas interešu klubiņi.
    Saldus un Brocēni kļūst par jauno ģeogrāfu citadeli
    Jauns valdes priekšsēdētājs CEMEX Latvija
  • CEMEX Iespēju fondam izdevies piesaistīt finansējumu no Ziemeļu Ministru padomes, lai Latvijā realizētu projektu „Domā – zaļi, dzīvo zaļi”. Projekta ietvaros notiks Kurzemes jauno ģeogrāfu un biologu skolas nodarbības, tiks organizēta vides izglītības nometne bērniem „Sprīdītis”, izveidota Brocēnu apkārtnes meža karte, kā arī organizēts seminārs par bērnu vajadzībām pēc ārpustelpu aktivitātēm.
    Piesaista finansējumu projekta „Domā - zaļi, dzīvo - zaļi” realizēšanai Latvijā
  • „CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam” astotajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā atbalstījis projektus 10 000 latu apmērā, piešķirot finansējumu bezdarbnieku, senioru, jauno māmiņu un citu riska grupu datorapmācībām, projektus, kas paredz atbalstīt sociāli jutīgās grupas un veicināt veselīgu un aktīva dzīves veidu.
    CEMEX Iespēju fonds finansēs bezdarbnieku apmācības un aktīva dzīvesveida projektus
  • „CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam” astotajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 52 projektu pieteikumus. Konkursa prioritāte ir jauniešu un bez darba palikušo iedzīvotāju nodarbinātības veicināšana, kā arī lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespēju radīšana.
    CEMEX Iespēju fonds saņēmis 52 projektu pieteikumus
  • "CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam" šogad izveidos septiņus ģeogrāfu interešu klubus ar mērķi veicināt iedzīvotāju interesi par vides aizsardzību un darba tirgū perspektīvajām vides zinātnes studijām, projekta ietvaros nodrošinot arī papildu darba iespējas septiņiem speciālistiem.
    CEMEX Iespēju fonds aicina studēt vides zinības
  • 2010. gada 17. martā CEMEX jau piecus gadus Latvijā Šodien, 17.martā CEMEX atzīmē piecu gadu jubileju kopš darbības uzsākšanas Latvijā. CEMEX valdes priekšsēdētājs Jose Luis Seijo Gonzalez, aprakstot šo laiku Latvijā, saka: "Mūsu uzņēmuma darbības laiks Latvijā šos piecus gadus ir bijis unikāls, īpaši ņemot vērā krīzi, ko šobrīd piedzīvojam, jo tā likusi mums kā būvmateriālu ražotājam saskarties ar daudziem izaicinājumiem.
    CEMEX jau piecus gadus Latvijā
  • "CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam" izsludina astoto atklāto projektu pieteikumu konkursu, kura prioritāte ir jauniešu un bez darba palikušo iedzīvotāju nodarbinātības veicināšana, kā arī lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespēju radīšana
    CEMEX Iespēju fonds veicinās jauniešu izaugsmi un iekļaušanu darba tirgū
  • Globālā CEMEX uzņēmuma darbinieki ziedojuši aptuveni 250 000 dolāru Haiti zemestrīces upuriem. Uzņēmums šo summu ir trīskāršojis un zemestrīcē cietušajiem nosūtījis aptuveni 750 000 dolāru