• No 13. līdz 15.maijam Eiropas minerālu dienu ietvaros cementa, betona izstrādājumu un izejvielu ražotājs SIA CEMEX nodrošinās interesentu grupām pieeju to izejmateriālu karjeram „Kūmas” Brocēnu novadā un Sauleskalna karjeram Madonas novadā.
    CEMEX aicina uz saviem karjeriem Eiropas minerālu dienu ietvaros
  • Noslēdzies projektu pieteikumu konkurss, kurā CEMEX Iespēju fonda līdzekļus, kopsummā 10 tūkstošu latu, aktivitāšu īstenošanai saņems 14 organizācijas. Visi projekti tiks īstenoti šogad no maija līdz oktobrim.
    Vasarā būs aktivitātes senioriem un bērniem
  • "CEMEX Iespēju fonds" desmitajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 35 projektu pieteikumus vides aizsardzības un izglītības projektiem.
    CEMEX Iespēju fonda konkursā pieteikti 35 projekti
  • No šodienas sākas pieteikšanās finansējumam „CEMEX Iespēju fonds” izsludinātajā 10. atklātajā projektu konkursā. Kopējā aktivitātēm pieejamā summa sasniedz 10 tūkstošus latus.
    CEMEX Iespēju fonds aicina pieteikties finansējumam vides aizsardzības un izglītības projektiem
  • CEMEX sadarbībā ar BirdLife International pabeidzis līdz šim apjomīgāko pētījumu par bioloģiskās daudzveidību industriālajās teritorijās - cementa rūpnīcu teritorijās un izejmateriālu karjeros. Pētījuma rezultātā visās ražošanas teritorijās, kurās pētījuma ietvaros ir konstatēta vērtīga biodaudzveidība, tiks stiprināti vai izstrādāti un realizēti vides aizsardzības plāni.
    Pabeigts CEMEX un BirdLife pētījums par biodaudzveidību industriālajās teritorijās
  • CEMEX Iespēju fonds devītajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā atbalstījis deviņus projektus, kas veicina vides aizsardzību, izglītojot iedzīvotājus par atkritumu šķirošanu, kā arī projektus, kas vērsti uz iedzīvotāju izglītošanu par veselīgu dzīvesveidu, garīgu attīstību un rūpēm par dzīvniekiem ziemā. Tās tiks īstenotas laikā līdz nākamā gada aprīlim.
    Atbalstīti deviņi vides un izglītības projekti
  • CEMEX Iespēju fonds devītajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 20 pieteikumus no skolām un biedrībām vides aizsardzības, tālmācības un mūžizglītības sekmēšanai, kā arī organizāciju sadarbībai novados.
    Noslēdzies CEMEX Iespēju fonda devītais projektu konkurss
  • Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) un CEMEX aicina iedzīvotājus piedalīties Eiropas Putnu vērošanas dienās EuroBirdwatch 2010, kas Latvijā notiks šā gada 2. un 3. oktobrī. Putnu dienu ietvaros notiks bezmaksas putnu vērošanas ekskursijas un ikviens iedzīvotājs tiek laipni aicināts ziņot par pamanītiem putniem.
    LOB un CEMEX aicina uz Eiropas Putnu vērošanas dienām
  • CEMEX Iespēju fonds izsludina devīto atklāto projektu pieteikumu konkursu, kura prioritātes ir vides aizsardzība, tālmācības un mūžizglītības sekmēšana novados, kā arī pašvaldību un nevalstisko organizāciju sadarbības veicināšana. Projektiem kopā tiks piešķirti līdz 10 tūkstošiem latu.
    Aktualizē atkritumu šķirošanas nozīmi vides aizsardzībā
  • Rīt, 1. septembrī, ar sadraudzības spēli futbolā tiks atklātas Brocēnu vidusskolas renovētās un labiekārtotās sporta zāles ģērbtuves un dušas telpas.
    Solis ceļā uz labāko skolu Latvijā