• CEMEX Iespēju fonds uzsāks projektu par nevalstisko organizāciju (NVO) aktīvāku darbību, lai veicinātu to līdzdalību lēmumu pieņemšanas procesos un publisko pakalpojumu sniegšanā pašvaldībās. „Šī projekta mērķis ir padarīt Saldus un Brocēnu novadu nevalstisko sektoru par aktīvāku partneri pašvaldībām, lai pārstāvētu iedzīvotāju intereses. NVO pārstāvjiem tiks dota iespēja apmeklēta dažas Eiropas Savienības valstis, kas ļaus mācīties, kā efektīvāk iesaistīt iedzīvotājus, piedalīties pašvaldības nākotnes attīstības plānošanā, publisko pakalpojumu – piemēram, sociālo pakalpojumu, realizācijā,” stāsta CEMEX iespēju fonda vadītāja Ilga Ķuze. Projekts paredz izveidot publiski pieejamu reģiona NVO datu bāzi, apmainīties ar labākajām praksēm un pieredzi starp Latvijas un ārvalstu organizācijām, veidot organizāciju atpazīstamību pašvaldībās. Projekta noslēgumā pašvaldībām tiks prezentēts ziņojums par praksēm, kuras iespējams izmantot, lai uzlabotu sadarbību starp NVO un pašvaldībām. Projekts “Saldus un Brocēnu novadu nevalstisko organizāciju aktivizēšana” attiecināms uz vairāk kā 130 nevalstiskajām organizācijām.
    Nevalstiskās organizācijas kļūs aktīvas pašvaldību partneres
    CEMEX sasniedz jaunu ražošanas un pārdošanas rekordu Latvijas vēsturē
  • „CEMEX Iespēju fonds” izsludinātajā 11. atklātajā projektu konkursā finansējumu guvuši 15 projekti, kas visi ir vērsti uz drošības uzlabošanu izglītības, sporta, atpūtas un pilsētvidē. Tos realizēt sāks šā gada 1.novembrī. Kopumā starp atbalstītajiem projektiem dominēja divas tēmas – sportošanas un aktīvās atpūtas drošības uzlabošana, tādejādi gan samazinot iespējamo traumatismu, gan arī popularizēt drošas aktīvās atpūtas iespējas bērniem un pieaugušajiem.
    Sāks realizēt projektus drošas vides izveidei iedzīvotājiem
  • Šodien, 6. oktobrī, CEMEX valdes priekšsēdētājs Enrike Garsija Brocēnu cementa rūpnīcā tikās ar Latvijas un Lietuvas Vides ministriju augstākajām amatpersonām, tostarp, ar Latvijas vides un reģionālās attīstības ministru Raimondu Vējoni un Lietuvas Republikas Vides departamenta ģenerāldirektoru Raimondas Sakalauskas.
    CEMEX tiek rādīts kā videi draudzīgas ražošanas piemērs Lietuvas vides speciālistiem
  • „CEMEX Iespēju fonds” izsludinātajā 11. atklātajā projektu konkursā pieteikti 29 projekti, no kuriem 20 projektus iesniegušas nevalstiskās organizācijas, bet deviņus projektus – pašvaldības iestādes, t.sk. izglītības iestādes. Kopējā aktivitātēm pieejamā summa sasniedz 10 tūkstošus latus.
    CEMEX Iespēju fondam iesniegti 29 projekti darba un dzīves vietas drošības pilnveidošanai
  • Līdz 29. septembrim var pieteikties finansējumam „CEMEX Iespēju fonds” izsludinātajā 11. atklātajā projektu konkursā. Kopējā aktivitātēm pieejamā summa sasniedz 10 tūkstošus latus. Organizācijas tiek aicinātas iesniegt projektus, kas veicinās droša...
    CEMEX Iespēju fonds atbalstīs drošas dzīves vides attīstību
  • Šodien, 1. septembrī, sākoties jaunajam mācību gadam, tiks atklāta Brocēnu vidusskolas renovētā un labiekārtotā skolotāju istaba. Turpinot sadarbību starp CEMEX un Brocēnu vidusskolu, šovasar atbalsts piešķirts projekta "Skolotāju istabas renovācija Brocēnu vidusskolā" realizācijai, kura ietvaros pilnībā remontēta un aprīkota skolotāju istaba. Projekta izmaksas sasniedz 4415, atbalstu sniedz CEMEX Iespēju fonds.
    Vēl viens solis ceļā uz labāko skolu Latvijā
  • No 13. līdz 15.maijam Eiropas minerālu dienu ietvaros cementa, betona izstrādājumu un izejvielu ražotājs SIA CEMEX nodrošinās interesentu grupām pieeju to izejmateriālu karjeram „Kūmas” Brocēnu novadā un Sauleskalna karjeram Madonas novadā.
    CEMEX aicina uz saviem karjeriem Eiropas minerālu dienu ietvaros
  • Noslēdzies projektu pieteikumu konkurss, kurā CEMEX Iespēju fonda līdzekļus, kopsummā 10 tūkstošu latu, aktivitāšu īstenošanai saņems 14 organizācijas. Visi projekti tiks īstenoti šogad no maija līdz oktobrim.
    Vasarā būs aktivitātes senioriem un bērniem
  • "CEMEX Iespēju fonds" desmitajā atklātajā projektu pieteikumu konkursā saņēmis 35 projektu pieteikumus vides aizsardzības un izglītības projektiem.
    CEMEX Iespēju fonda konkursā pieteikti 35 projekti